Villa, Volvo og… verktøy?

Mange nettbutikker tilbyr nå ganske mange forskjellige leveringsløsninger. En favoritt i disse dager er å få det levert til en pakkebutikk, for det er ekstremt fleksibelt å kunne hente produktene dine når det passer inn i hverdagen. Fraktløsningen er ekstremt praktisk, og typisk også den billigste leveringsmetoden.

På samme måte kan du tenke på å velge å få det levert til din hjemmeadresse eller til jobben din. Leveringsmetoden vil dessverre være litt dyrere, men også ekstremt gjennomførbar. Det billigste leveringsalternativet er utvilsomt å hente varene selv, men dette krever at du bor i nærheten av nettbutikkens bosted.

Forsendelsesperioden er veldig viktig i tilfelle vi må bruke pakken din umiddelbart, så det er selvfølgelig fornuftig å sjekke forventet leveringsdato for den aktuelle varen.

En rekke butikker på nettet sørger for dag-til-dag levering av masse varer, men vær oppmerksom på at dette forutsetter at bestillingen er lagt inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de trygt kan få din nye produkt av før de lageransatte har fire kvelder.

Flere e-selskaper tilbyr gratis levering, men i de fleste tilfeller kun hvis du kjøper for et fastsatt beløp. I tillegg kunne de velge den billigste fraktmetoden for deg, som mange ganger – uansett om du er i Herning, Grenaa eller Humlebæk – vil være å få dem til å bringe bestillingen din til en pakkebutikk.

De unge bestiller via internettbedrifter

Det har vist seg å være uvanlig praktisk for kjøpere å søke etter priser på tvers av e-selskaper og med det motivet har utallige butikker ikke kunnet nettet bidra til å tvinge salgsprisene på en rekke av deres produkter – for babyer og barn, og like mye for damer og menn – voldsomt, og til og med noen ganger gi gratis levering.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å se nærmere på noen ulike e-butikker etter salg før du legger inn bestillingen, slik at du kan være sikker på å få den billigste prisen.

Man må imidlertid være så forsiktig at hvis en e-handler markedsfører et produkt til en uvanlig lav pris, så kan det i noen tilfeller være bevis på en uredelig e-butikk. Kjøp med betalingskort er imidlertid omfattet av en bestemmelse, som beskytter deg mot uekte nettbutikker.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobiltelefonen. Som et alternativt alternativ kan du vurdere en avbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfelle du heller vil dekke kostnadene over en periode.

Trustpilot tilbyr et bredt spekter av passende alternativer

Før folk handler i en nettbutikk, kan du utvilsomt gjøre deg kjent med reglene, men det er noen ganger ikke superinteressant.

Et alternativ er å se om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, siden dette skal være en forsikring om at nettselskapet opprettholder dansk lov og at butikken ofte ivaretas av fagfolk som har mye erfaring med lovene på området. Dette er også en god mulighet for støtte i den grad du blir utsatt for problemer som følge av handelen din.

I tillegg til dette foreslår vi at du er nøye med de viktigste retningslinjene som gjelder for transaksjonen, for eksempel bytteretten nettbutikken sikrer. I forhold til det er det også aktuelt at du fortsatt beholder bestillingsmailen din, slik at du kan bevise bestillingen i fremtiden, uansett om du handler etter en dame eller en herre.

Revidert av eksperter som er kjent med vedtektene på området

Trustpilot innebærer fullstendige muligheter for å undersøke en stor del av eksisterende forbrukeranmeldelser, og derfor er det lurt at du følger e -butikkens kritikk før du legger inn bestillingen.

Facebook tilbyr også virkelig sikre snarveier for å finne ut om internettselskapets popularitet. I tillegg møter vi mange nettforhandlere hvor folk kan sende inn en gjennomgang av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har samarbeidsavtaler med et team av nettbutikker der vi markedsfører selskapenes varer, og tjener provisjon dersom du gjennomfører en transaksjon.

Kunnskap om produkter og nettbutikker oppdateres jevnlig, men vi gir ingen garanti mot endringer som er implementert etter at vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.