Vektskiver biltema

Vektskive – Biltema.no

Styrketrening · Treningsbenk. 1299,-. Treningsbenk. 14-967 · Manual, 2 stk. fra. 99 Manual, 2 stk. · Vektskive. fra. 49 Vektskive · Manualsett, 13,8 kg. 599,- …

Bygger du treningsrom hjemme? Da er det viktig å kjøpe ekstra vektskiver. Passer til vektstenger Vektskivene er kompatible med alle vektstenger med stangdiameter 3 cm. Blant annet passer de til vektstang 14-972 og curlstang 14-966. Gir allsidig trening En vektskive kan også brukes som treningsutstyr til en rekke øvelser. Du kan for eksempel gjøre triceps extensions ved å holde en vektskive og bøye armene bakover over hodet, gjøre situps og andre mageøvelser samtidig som du holder i en vektskive, gjøre knebøyer med en vektskive i hendene eller trene ryggen med en ekstra tung vektskive. Vektskivene kan brukes av brukere på alle nivåer. Selges enkeltvis!

Vektstangsett, 20,5 kg – Biltema.no

Velg vekten selv Det utvidbare manualsettet leveres med to forkrommede manualstenger med riflet grep, tolv robuste vektskiver og fire stjernelåser.

Planlegger du å begynne med styrketrening, eller vil du lage et treningsrom hjemme? Da er en vektstang et allsidig og godt treningsverktøy. Trening for hele kroppen Hvis du vil bygge styrke og muskler, er vektstangen et effektivt hjelpemiddel. Treningen er allsidig og kan brukes til å trene de fleste muskelgrupper. Du kan for eksempel trene markløft, benkpress, bicepscurls, knebøy og roing.  Velg vekten selv Vektstangsettet leveres med en vektstang med riflet grep, seks robuste vektskiver og to stjernelåser. Dermed kan du sette sammen vektstangen med den vekten som passer for deg eller den øvelsen du skal utføre. Ekstra vektskiver og til og med en treningsbenk kan kjøpes som tilbehør. Vektstangen kan brukes av alle uansett nivå.

Styrketrening – Biltema.no

Velg vekten selv Til den byggbare manualen medfølger en forkrommet manualstang med riflet grep, seks robuste vektskiver og to stjernelåser.

Manualsett, 13,8 kg – Biltema.no

En del øvelser kan du utføre med kroppen som eneste hjelpemiddel, mens til andre må du supplere med utstyr som vekststang, manualer eller vektskiver.

Planlegger du å begynne med styrketrening, eller vil du lage et treningsrom hjemme? Da er manualer et godt utgangspunkt. Trening for hele kroppen Manualer er et effektivt hjelpemiddel hvis du vil bygge styrke og muskler. Treningen er allsidig og kan brukes til å trene de fleste muskelgrupper. Du kan for eksempel trene bicepscurls, benkpress med manualer, tricepspress, frontbøy, crunches, skulderøvelser og roøvelser. Manualer er også et godt valg til oppvarming og ved rehabilitering. Velg vekten selv Det utvidbare manualsettet leveres med to forkrommede manualstenger med riflet grep, tolv robuste vektskiver og fire stjernelåser. Dermed kan du sette sammen manualene med den vekten som passer for deg eller den øvelsen du skal utføre. Lett å ha med seg Manualpakken er pakket i en praktisk veske. Det gjør det lett å ta den med seg på reiser. Da kan du fortsette treningen på hotellrommet og på hytta. Settet kan brukes av brukere på alle nivåer.

Manual, 10,8 kg – Biltema.no

Hos XXL får du alltid fri retur, 30 dagers prisløfte og 100% fornøydgaranti – også når du handler på nett.

Planlegger du å begynne med styrketrening, eller vil du lage et treningsrom hjemme? Da er manualer et godt utgangspunkt. Trening for hele kroppen Manualer er et effektivt hjelpemiddel hvis du vil bygge styrke og muskler. Treningen er allsidig og kan brukes til å trene de fleste muskelgrupper. Du kan for eksempel trene bicepscurls, benkpress med manualer, tricepspress, frontbøy, crunches, skulderøvelser og roøvelser. Manualer er også et godt valg til oppvarming og ved rehabilitering. Velg vekten selv Til den byggbare manualen medfølger en forkrommet manualstang med riflet grep, seks robuste vektskiver og to stjernelåser. Dermed kan du sette sammen manualen med den vekten som passer for deg eller den øvelsen du skal utføre. Maksimal belastning er 30 kg, fordelt på 15 kg på hver side av manualen. Manualen kan brukes av brukere på alle nivåer.

Treningsbenk – Biltema.no

Stort frivektsett som inneholder en todelt 180 cm vektstang, to 35 cm manualstenger, seks låsemuttere og fire 5 kg vektskiver. Vektstangen veier 7 kg og …

Bygger du treningsrom hjemme? Da er en treningsbenk noe som raskt forenkler flere av øvelsene du planlegger å utføre. Trening for hele kroppen En treningsbenk har mange forskjellige bruksområder. Du kan naturligvis bruke den til benkpress, men du kan også utføre forskjellige rygg- og mageøvelser, trene armer og skuldre eller trene rumpe, ben og lår. En del øvelser kan du utføre med kroppen som eneste hjelpemiddel, mens til andre må du supplere med utstyr som vekststang, manualer eller vektskiver. Dette utstyret kan kjøpes som tilbehør.  Justerbar ryggstøtte Treningsbenken har justerbar ryggstøtte. Det gjør det enkelt å tilpasse benken til treningsøvelsen du skal utføre. (Ryggstøtten er 4 cm tykk, inkludert 2,9 cm polstring.) Treningsbenken kan brukes av alle uansett nivå.

Vektskiver – XXL

Vektskiver | XXL

Hold en av vektskivene/håndtaket på kettlebellen med to hender. … finnes det også billigere varianter av treningsvekter hos f.eks Clas Ohlson og Biltema.

Hos XXL får du alltid fri retur, 30 dagers prisløfte og 100% fornøydgaranti – også når du handler på nett.

Vekt-/manualsett | Pakke med vekter og stenger | KAYOBA – Jula

Vekt-/manualsett | Pakke med vekter og stenger | KAYOBA

Stort frivektsett som inneholder en todelt 180 cm vektstang, to 35 cm manualstenger, seks låsemuttere og fire 5 kg vektskiver. Vektstangen veier 7 kg og manualstengene 1,25 kg hver. Leveres i en praktisk koffert med hjul/håndtak.

Treningsvekter» Test av vektsett & frivekter | Kjøp billig | God pris

Kjøpe treningsvekter? ➤ Vi har funnet “Best i test” vektsett ➕ frivekter for 2019 til en billig og god pris ➨ Kjøp hos XXL eller Clas Ohlson?

Keywords: vektskiver biltema, biltema vektskiver