Våre neste menn

Våre neste menn | TV 2 Play

Vi følger fem 15-åringer som alle drømmer om å få spille med flagget på brystet for G-15 landslaget. Gjennom året er vi med dem på store opp- og nedturer.

Ny fotball-serie fra TV 2: «Våre neste menn

Ny fotball-serie fra TV 2: «Våre neste menn» | TV 2

20. mar. 2019 — – Serien våre neste menn følger unge landslagsgutter i deres jakt på forståelsen for hva som kreves for å bli våre beste menn. Anbefales! sier …

I dag lanseres serien «Våre neste menn» som gir et unikt innblikk i fem gutters drøm om å få spille for G-15 landslaget. Seeren blir med på innsiden gjennom tøffe uttak, sviende nederlag og store prestasjoner da 15-åringene er gamle nok til å spille med flagget på brystet.

Våre neste menn – Elevkanalen

Elevkanalen

Våre neste menn. Serien følger gutta gjennom landslagsåret og starter på talentleir i Sarpsborg. Les mer. Episode 1 – Det nådeløse uttaket.

Våre neste menn | Apple TV (NO)

Våre neste menn. Sport. Available on TV 2 Play. Vi følger fem 15-åringer som alle drømmer om å få spille med flagget på brystet for G-15 landslaget.

Vi følger fem 15-åringer som alle drømmer om å få spille med flagget på brystet for G-15 landslaget. Gjennom året er vi med dem på store opp- og nedtu…

Våre neste menn – Faderen, sønnen og fotballen – Strim

Se Odin Thiago Holm i “Våre neste menn” / Vålerenga

19. apr. 2019 — Se Odin Thiago Holm i “Våre neste menn”. Vålerengas talentfulle nysignering er kaptein for G15-landslaget og herjer i kampen mot Sverige.

Vålerengas talentfulle nysignering er kaptein for G15-landslaget og herjer i kampen mot Sverige. Se teaser her og hele episoden på tv2.no.

Keywords: våre neste menn