Trillebag biltema

Kombinert handle- og bagasjetrille – Biltema.no

Praktisk shoppingveske med stålramme, hjul som ruller lett, og komfortabelt håndtak. Veske i vannavvisende polyester med snor og lokk.

Praktisk kombinasjon av handletrille og bagasjetrille. Uten veske blir den til bagasjetrille. Rammen er sammenleggbar, og den har teleskophåndtak og bagasjestropper. På undersiden av trillen er det 2 hjul som gjør det enkelt å dra den. Det er også to runde støtter under trillen, slik at den stabilt kan plasseres oppreist. Vesken er av vannbestandig 600D polyester, og rommer 50 l. Den tres over håndtaket og festes med borrelås. I tillegg har vesken to mindre rom med glidelås.

Shoppingveske – Biltema.no

Stor og romslig bag med slitesterkt ytterstoff, og fôr av polyester. Bagen har fire rom med glidelås, håndtak samt plasthjul og støtte, slik at den kan stå …

Praktisk shoppingveske med stålramme, hjul som ruller lett, og komfortabelt håndtak. Veske i vannavvisende polyester med snor og lokk. Kan tas av for rengjøring, eller hvis du vil bruke vognen til noe annet. To ytterlommer med glidelås. Høyde: 94 cm. Volum: 37 l. Maks. belastning: 30 kg.

Koffert med hjul, 130 L – Biltema.no

Reisevesker · Koffert, 99–106 L fra. 699,- · Koffert, svart, 99–108 L 699,-. Koffert, svart, 99–108 L · Koffert med hjul, 130 L 299,-. Koffert med hjul, 130 L.

Stor og romslig bag med slitesterkt ytterstoff, og fôr av polyester. Bagen har fire rom med glidelås, håndtak samt plasthjul og støtte, slik at den kan stå oppreist. Rommer 130 L. Mål: (L) 76 x (B) 46 x (H) 35 cm.

Reisevesker – Biltema.no

Andersen Shopper Andersen Shopper Alu star Trillebag HILDY Svart 47 Liter. Tilbudspris1.899 kr. Legg i handlevogn. Hurtigvisning. Spar 20%.

Kjøp Royal Shopper Trillebag på nett – Enklere Liv

Kjøp Royal Shopper Trillebag på nett | Enklere Liv

Vår mest eksklusive trillebag🌟. Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete.

Trillebag 33 liter Blandede farger – Vesker – Rusta.com

Praktisk trillebag i vannavstøtende polyester. Mykt ergonomisk håndtak og flere praktiske lommer. Rommer 33 liter med en pakkevekt på maks. 20 kg. Sammenleggbar og med avtagbare hjul for enkel oppbevaring når den ikke er i bruk. Finnes i forskjellige kombinasjoner av farger/mønstre. Kvalitetstestet og verifisert av Testfakta.

Handletrillebag | Bagbrokers

Lette og meget praktiske shoppingbager og handletriller med hjul gjør handel og oppakning til en lek. Spar rygg og knær – kjøp shoppingtrillebager her. Lette ergonomiske handlevogner med veldig sterke hjul. Vi har rask levering fra vårt lager i Asker rett utenfor Oslo.

Biltema Vinterferie 2023_no – Hybrid Publication

Kjøp Lafayette 2908 Radiokabel Sordin Bilsom/Albecom …

Keywords: trillebag biltema