Slik underholder du deg selv

De fleste nettbutikker tilbyr for tiden flere leveringsmetoder. Førstevalget for mange er foreløpig leveringssteder, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente de bestilte produktene akkurat når det passer deg. Fraktmetoden er ekstremt smart, og ofte også den billigste typen levering.

Du bør også planlegge å få produktene sendt til leiligheten din eller til jobbadressen din. Leveringsformen er ofte et snev dyrere, men like lett tilgjengelig i stor grad. Den billigste formen for frakt vil imidlertid alltid være å hente pakken selv, noe som imidlertid krever at du befinner deg i kort avstand fra nettbutikkens hjemsted.

Antall leveringsdager er selvsagt spesielt relevant dersom du trenger dine nye produkter umiddelbart, og av den grunn er det sentralt at du ser nærmere på forventet leveringstid for den aktuelle varen.

Et stort antall nettbutikker lover levering etter en enkelt virkedag for mange varenumre, men vær oppmerksom på at det er underforstått at bestillingen vil bli gjennomført før en viss tid, slik at de har mulighet til å rekke å få varene klare før de lageransatte stenger kvarattsskiftet.

Mange e-forhandlere garanterer frakt uten betaling, men som oftest krever dette at du handler for en bestemt pris. I tillegg kunne du velge den mest prisbevisste typen levering, som i de fleste tilfeller – uansett om du bor i nærheten av Silkeborg, Skive eller Aars – vil være å få transportøren til å kjøre pakken til en pakkebutikk.

Den billigste leveringsmetoden

Det har vist seg å være spesielt smertefritt for forbrukere å gjøre prissammenligninger fra ulike nettbutikker, og med det motivet kunne mange nettbutikker ikke hjelpe men redusere salgsprisene på varene – for gutter og jenter, og også for menn og kvinner – betraktelig, og noen ganger til og med lover gratis levering.

Det kan imidlertid være lukrativt å sjekke opp til flere nettbutikker for rabattkoder før du gjennomfører transaksjonen, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Vi slår generelt et slag for kortkjøp eller mobilbetalinger. Som et alternativ bør du vurdere en avbetalingsløsning som ViaBill, dersom du krever at kostnadene betales i flere rater.

Vi foreslår at du analyserer nettbutikkens vurderinger

Før folk handler i en nettbutikk kan du vanligvis gå gjennom nettbutikkens vilkår, men dette er stort sett tidkrevende prosjekt.

Et enkelt alternativ kan derfor være å sjekke om internettselskapet er e-merke godkjent, noe som skal være et tegn på at e-selskapet overholder dansk lov, i tillegg til at e-selskapet blir ofte vurdert av eksperter som forstår gjeldende regler. Det er en virkelig god mulighet for støtte, dersom du blir utsatt for dilemmaer i forbindelse med din shopping.

Det er også lurt for kjøper å være på utkikk etter de mest sentrale retningslinjene som kan påvirke transaksjonen, for eksempel hvilken utvekslet internett selskapet lover. I denne sammenhengen er det også avgjørende at du alltid beholder bestillingsmailen din, slik at du senere kan vitne om handlen din, uansett om du etterspør produkter til en mann eller en kvinne.

Leveringstiden kan være svært aktuell

Trustpilot tilbyr en rekke uavhengige snarveier for å finne ut meningene til mange tidligere kjøpere, og på grunn av dette kan det være nyttig å undersøke nettbutikkens kritikk på nett før du legger inn bestillingen.

Facebook tilbyr deg også helt fordelaktige metoder for å bli kjent med nettselskapets kundetilfredshet. I tillegg er det mange nettbutikker som tilbyr kunder å gi en anmeldelse av kjøpet sitt, som også bør brukes til å få et innblikk i tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av annonser. Vi har faste samarbeid med en gruppe nettbutikker etter hvert som vi presenterer tilbudene deres, og krever inn et gebyr i tilfelle brukerne vi videresender gjennomfører et kjøp.