Munnbind ffp2 biltema

Filtermaske FFP2, 5-pakning – Biltema.no

Medisinsk munnbind, 10-pakning. … Et munnbind som brukes i dag i kirurgiske og medisinske miljøer innen helsevesenet … Filtermaske 1720 FFP2 NR, 20 stk.

Filtermaske FFP2, 5-pakning

Filtermaske 1720 FFP2 NR, 20 stk. – Biltema.no

Medisinsk munnbind, 10-pakning. … Et munnbind som brukes i dag i kirurgiske og medisinske miljøer innen helsevesenet. … Filtermaske FFP2, 5-pakning.

Filtermaske 1720 FFP2 NR, 20 stk.

Medisinsk munnbind, 10-pakning – Biltema.no

Munnbind eller maske benyttes som beskyttelse mot virus, bakterier eller forurensning i luften, … 3M Particulate Respirator 9623 FFP2 maske 3 stk.

Masken er konstruert, testet og godkjent for å beskytte omgivelsene mot brukerens ånde, hoste og nysing. Den har innebygd sprutbeskyttelse som beskytter brukeren mot sprut fra omgivelsene og fanger opp mikroorganismene i utåndet luft for å forebygge eventuell smittespredning. Men den beskytter ikke brukeren mot luftbåren smitte.   Masken er kun for engangsbruk og bør byttes regelmessig. Masken kommer i fargene gul, rosa og grønn, er CE-merket og type II-godkjent i henhold til standarden EN 14683:2019.  Type II betyr at masken er: En maske med den høyeste graden av filtrering En maske med bakteriefiltreringseffektivitet på minst 98 % En maske som i dag brukes i medisinske miljøer i helsevesenet Masken som er blå, er CE-merket og type IIR-godkjent i henhold til standarden EN 14683:2019. Type IIR betyr at masken er: En kirurgisk maske med den høyeste graden av filtrering En maske med bakteriefiltreringseffektivitet på minst 98 % En maske som er motstandsdyktig mot søl fra omgivelsene  En maske som i dag brukes i kirurgiske og medisinske miljøer i helsevesenet For mer informasjon om covid-19 henviser vi til Folkehelseinstituttet.

Beskyttelsesmasker – Biltema.no

Medisinsk munnbind, 10-pakning – Biltema.no

Medisinsk munnbind, 10-pakning

Medisinsk munnbind, 10-pakning – Biltema.no

Medisinsk munnbind, 10-pakning

Medisinsk munnbind, 50-pakning – Biltema.no

Masken er konstruert, testet og godkjent for å beskytte omgivelsene mot brukerens ånde, hoste og nysing. Den har innebygd sprutbeskyttelse som beskytter brukeren mot sprut fra omgivelsene og fanger opp mikroorganismene i utåndet luft for å forebygge eventuell smittespredning. Men den beskytter ikke brukeren mot luftbåren smitte.   Masken er kun for engangsbruk og bør byttes regelmessig. Beskyttelsen er CE-merket og er av type IIR-godkjent i samsvar med standarden EN 14683:2019. Type IIR betyr at masken er:  En kirurgisk maske med den høyeste graden av filtrering.  En maske med bakteriefiltreringseffektivitet på minst 98 %.  En maske som er motstandsdyktig mot søl fra omgivelsene.  En maske som i dag brukes i kirurgiske og medisinske miljøer i helsevesenet.  For mer informasjon om covid-19 henviser vi til Folkehelseinstituttet.

Biltema Norge – Fra og med i midnatt er det på med…

Munnbind og maske – Vitusapotek

Munnbind og maske | Vitusapotek

Munnbind eller maske benyttes som beskyttelse mot virus, bakterier eller forurensning i luften, eller for å unngå å smitte andre hvis man selv er syk.

Keywords: munnbind ffp2 biltema, ffp2 munnbind biltema