Multistige biltema

Multistiger – Biltema.no

Av aluminium. Med trinnfot, vinkelstøtte, plattform og 2 hjul. Typegodkjent som stige. Kan også brukes som anliggende enkeltstige, anliggende skyvestige …

Stiger | høyt opp til en lav pris – Biltema.no

Mitt Biltema Velkommen; Innkjøpsliste; Handlevogn. English (Norway) · Norsk bokmål (Norge). Søk. Start · Bygg · Stiger · Multistiger; Plattform.

Ønsker du å komme høyt opp til en lav pris? Stigene våre er typegodkjente og har sklisikre trinn. Vi har stigen du trenger til ditt neste prosjekt, uten at det går for hardt utover lommeboka.

Kombinasjonsstige med plattform – Biltema.no

Av aluminium. Med trinnfot, vinkelstøtte, plattform og 2 hjul. Typegodkjent som stige. Kan også brukes som anliggende enkeltstige, anliggende skyvestige eller som frittstående stige.

Stigeplattform – Biltema.no

Stigeplattform

Kombinasjonsstige, 2-delt – Biltema.no

Av aluminium. Inkl. stigefot og vinkelstøtte. Kan også brukes som anliggende enkeltstige eller skyvestige. Hver enkeltstige består av 11 trinn, lengde 295 cm. Som skyvestige er maks. høyde 503 cm. Som frittstående stige er maks. høyde 262 cm. Typegodkjent av RISE. Sklisikre trinn.

Stigekrakk – Biltema.no

Stigekrakk

Plattform – Biltema.no

Gjør det enklere å gå om bord og forlate båten. Solid konstruksjon med rustfrie rør, AISI 316, og teakplanker. Med universalfester, rustfrie skruer og beslag.

Kombinasjonsstige, 3-delt – Biltema.no

Fleksibel 3-delt stige som kan settes sammen og tilpasses for ulike oppgaver. Arbeid trygt og effektivt med en stige som optimaliseres for hver oppgave. Monter en rett stige for å oppnå en høyde på 4 meter. Monter en trappestige med forlengelse for å komme til på vanskelige steder, for eksempel i frukttrær. Bred stigefot og solid vinkelstøtte gir god stabilitet. Spesifikasjoner Anliggende, 1 stige: 191 cm (7 trinn) Anliggende, 3 stiger sammen: 399 cm Frittstående stige: 165 cm Frittstående stige med forlengelse (kombistige): 277 cm OBS! Stigens øverste del må ikke brukes separat.

Multistige | Solid konstruksjon | HARD HEAD – Jula

Multistige | Solid konstruksjon | HARD HEAD | Jula

Fleksibel og stabil aluminiumsstige som kan brukes rett og vinklet. Bygg på med plattformen 340-192 for å få en praktisk arbeidsplattform. Typegodkjent av Rise/SP.

Keywords: multistige biltema