Magnet biltema

Plukkemagnet, 5 kg – Biltema.no

Plukkeverktøy i pennemodell, med magnet på teleskoparm. For å plukke opp bolter, muttere og andre ting på steder der det er vanskelig å komme til.

Sterk magnet som kan holde 5 kg. Perfekt til å samle opp spiker eller hente verktøy og andre ting fra steder det er vanskelig å komme til. Teleskophåndtak 60-99 cm.

Magneter, 6 stk. – Biltema.no

Runde magneter som er perfekte til for eksempel whiteboardtavle og magnetisk tavle. Diameter: 20 mm. Høyde: 5 mm. Finnes i fire farger: rosa, blå, svart og hvit.  Ved kjøp via «Kjøp & Hent» kan du ikke velge farge på denne varen.

Magnetverktøy, 3,6 kg – Biltema.no

For opplukking av skruer, muttere etc. der det er vanskelig å komme til. Kraftig magnet på teleskopskaft av rustfritt stål. Pennmodell med PVC-belagt håndtak. Umagnetisk deksel rundt magneten forenkler opplukkingen.

Magnetverktøy – Biltema.no

Magnetverktøy, 1 kg – Biltema.no

Plukkeverktøy i pennemodell, med magnet på teleskoparm. For å plukke opp bolter, muttere og andre ting på steder der det er vanskelig å komme til.

Magnetkroker, 10 stk. – Biltema.no

Like nyttige i huset som i garasjen. Plasseres enkelt på en metallflate hvor du ønsker å henge opp arbeidslys, nøkler, verktøy, håndklær og lignende. Av krombelagt karbonstål.

Magnetholder, 2 stk. – Biltema.no

Meget sterke magneter med nøkkelring i den ene enden. Brukes til å holde oversikt over mindre ting eller tilbehør. Fest den ene magneten i for eksempel jakken og den andre i tingen som du vil passe på. Før magnetene mot hverandre, så festes de i hverandre.

Magnetlåser, 10 stk. – Biltema.no

Magnetlåser, 10 stk.

Magnethylle, 4 stk. – Biltema.no

Sett med oppbevaringshyller som fester på de fleste metallflater.  Mål : 150 x 110 x 120 mm  210 x 110 x 120 mm  270 x 110 x 120 mm  310 x 110 x 120 mm

Keywords: magnet biltema