Lotto norsk tipping

Nye Lotto-millionærer hver lørdag – Norsk Tipping

Lotto – Nye Lotto-millionærer hver lørdag | Norsk Tipping

Nye Lotto-millionærer hver lørdag. Cirka 14 millioner kroner i førstepremiepotten Ca. 14 millioner kr i førstepremiepotten. Spillefrist lørdag kl.

Lotto er et lotterispill hvor det trekkes 7 hovedtall og 1 tilleggstall av totalt 34 tall. Får du 7 rette tall på én og samme rekke, vinner du førstepremiepotten i Lotto.

Lotteri | Norsk Tipping

Våre lotterispill er Lotto, Vikinglotto, Joker, Nabolaget, Eurojackpot, Extra og Keno. Hos oss kan du spille hver dag, hele året. Vi gir drømmen en sjanse.

Lotto – Resultater – Norsk Tipping

Lotto – Resultater | Norsk Tipping

Resultater for Lotto-trekninger vises 15 uker tilbake i tid. Alle vinnertall og resultatlister.

Lotto – Slik spiller du – Norsk Tipping

Lotto – Slik spiller du | Norsk Tipping

Lotto er et lotterispill hvor det trekkes 7 hovedtall og 1 tilleggstall av totalt 34 tall. Får du 7 rette tall på én og samme rekke, vinner du …

Lotto er et lotterispill hvor det trekkes 7 hovedtall og 1 tilleggstall. Får du 7 rette på en og samme rekke, vinner du førstepremiepotten i Lotto.

Lotto – Norsk Tipping

Lotto | Norsk Tipping

Førstepremien går til de som har de 7 hovedtallene på én og samme rekke på kupongen. I gjennomsnitt får vi tre nye Lotto-millionærer hver uke. Premiestørrelsene …

Har du problemer med våre tjenester? Vi hjelper deg. Finner du ikke informasjonen du trenger så kontakt oss gjerne på chat eller telefon.

Lotto – Fyll ut selv – Norsk Tipping

Lotto – Fyll ut selv | Norsk Tipping

Lotto er et lotterispill hvor det trekkes 7 hovedtall og 1 tilleggstall av totalt 34 tall. Fyll ut egne tall for å levere dine favorittall i neste trekning.

Nyheter | Norsk Tipping

Opplev vinnerglede med Norsk Tipping. Har du selv ønsket å få telefon fra Hamar? Her møter du våre vinnere og får ta del i deres historier.

Lotto – TV-trekninger – Norsk Tipping

Lotto – TV-trekninger | Norsk Tipping

Lotto og Joker lørdag trekning Lørdager kl. 19.45 på NRK 1. Avvik kan forekomme. Du kan også følge med på på NRK sin TV-guide her.

Vikinglotto – Trekning hver onsdag – Norsk Tipping

Vikinglotto – Trekning hver onsdag | Norsk Tipping

Vikinglotto er et lotterispill i samarbeid mellom ti land, hvor det trekkes 6 av 48 hovedtall og 1 av 5 vikingtall. Førstepremiepotten går til spilleren(e) …

Vikinglotto er et lotterispill i samarbeid mellom ti land, hvor det trekkes 6 av 48 hovedtall og 1 av 5 vikingtall. Førstepremiepotten går til spilleren(e) som får 6+1 rette på en og samme spilte rekke.

Keywords: lotto norsk tipping, www norsk tipping no lotto, www norsk tipping lotto