Høytrykkspyler biltema

Høytrykkspylere – Biltema

Høytrykkspyler – Biltema.no

Med slangetrommel og 8 m stålarmert høytrykkslange av høy kvalitet.

Kjøp høytrykkspyler hos Biltema for rask og enkel rengjøring av bil, båt, sykkel og mye mer. Enklere blir det ikke! Se hele utvalget her.

Høytrykkspyler HPC 110B – Biltema.no

Med hjul, holder for kabel og tilbehør. Leveres med 5 m høytrykksslange, …

Høytrykkspyler HPC 110B

Høytrykkspyler HPC 120B – Biltema.no

Høytrykkspyler HPC 120B

Høytrykkspyler HPV 160, 3000 W – Biltema.no

Eksklusiv og svært kraftig modell med makstrykk på hele 180 bar. Utstyrt med slangetrommel, armert høytrykksslange og integrert kjemikaliebeholder. Spylemunnstykke og terrassevasker medfølger.  OBS ! Anbefalt sikring: 16 A.

Høytrykkspyler HPC 91 – Biltema.no

Høytrykkspyler HPC 91

Høytrykkspyler HPW 140, 1800 W – Biltema.no

Høytrykkspyler med integrert kjemikaliebeholder, fjærbelastet tilbehørsholder samt doble kroker for enkel oppbevaring av strømkabel. Leveres med justerbart munnstykke for forskjellige strålebredder, samt roterende munnstykke.

Høytrykkspyler HPW 160 DB, 2500 W – Biltema.no

Unik design med både slange- og kabeltrommel og to separate kjemikaliebeholdere. Leveres med spyle- og turbodyse samt terrassevasker.   OBS ! Bør kobles til 16 A sikring.

Høytrykkspyler HPC 71 – Biltema.no

Høytrykkspyler HPC 71

Høytrykkspyler HPW 150, 2000 W – Biltema.no

Utstyrt med slangetrommel og armert høytrykksslange samt kjemikaliebeholder. Nedfellbart håndtak for enklere oppbevaring. Leveres med justerbart munnstykke for forskjellige strålebredder, samt roterende munnstykke. OBS! Den nederste holderen som vises på dette bildet, finnes ikke lenger på denne modellen. Pistolhåndtak og munnstykke er oppgradert, og de når ikke ned til den nedre holderen.

Keywords: høytrykkspyler biltema, biltema høytrykkspyler, batteridrevet høytrykkspyler biltema