Hansker med varme biltema

Hansker – Biltema.no

Varm, foret hanske med reflekterende overside. Med vind- og vannavvisende overflate. Reflekterende hanske, 2–4 år. 21-815. Størrelse:2–4 år.

Reflekterende hanske – Biltema.no

Varmepose, 4-pk. Beskrivelse. For engangsbruk. Perfekt for skitur, jakt, fiske og andre friluftsaktiviteter. Også godt å ha i beredskap i f.eks. bilen og på …

Varm, foret hanske med reflekterende overside. Med vind- og vannavvisende overflate.

Varmepose, 4-pk. – Biltema.no

HeatX Varmehansker Outdoor S Batteridrevet varmehansker Primaloft … Lenz Heat glove 6.0 Finger Cap Womens varmehansker med varmekabler SVART L-1201 Xtra …

Varmepose, 4-pk.

Kuttbeskyttende hansker med touch – Biltema.no

Praktisk og slitesterk med kuttbeskyttelse av god kvalitet. UHMWPE-fiber med gode egenskaper, med nitrilbelegg. Med touch. Egnet for monteringsarbeid, maskinoperatører og der det er risiko for kuttskader. EN 388. CE-merking: Dette produktet er CE-merket i samsvar med direktivet for personlig verneutstyr, (EU) 2016/425. Det oppfyller direktivets krav til ufarlighet, komfort og effektivitet. Godkjenninger: Dette produktet er konstruert og produsert i samsvar med følgende standarder. NS-EN 420:2011 (EN420:2003+A1:2009) – Generelle krav til vernehansker. NS-EN 388:2016 – Vernehansker mot mekaniske risikoer. Sikkerhetsinformasjon: Hansken beskytter mot fysisk og mekanisk påvirkning. Beskyttelsesnivåene gjelder for håndflaten på ny og uvasket hanske som ikke er modifisert. Testet i henhold til gjeldende standarder. Hansken må ikke: Komme i kontakt med ild. Brukes når det er fare for at den setter seg fast i bevegelige maskindeler. Oppbevares i normal romtemperatur og luftfuktighet på et rent, tildekket og ventilert sted. Skadede hansker gir ingen beskyttelse og må kastes.

Sykkelhanske varm – Biltema.no

Sykkelhanske varm

Neoprenhanske – Biltema.no

Tynn, praktisk og varm hanske med 2 mm neopren på oversiden og gummibelagt håndflate for sikkert grep. Praktisk åpning og borrelås for tommel, pekefinger og langfinger slik at du enkelt kan sette på agn eller håndtere mobiltelefonen uten å måtte ta av deg hansken. Et naturlig valg for jakt, fiske og liknende aktiviteter.

Batteridrevne varmehansker | BLUE WEAR – Jula

Batteridrevne varmehansker | BLUE WEAR | Jula

Fôrede, vanntette vinterhansker. Holder varmen ved 42 °C i inntil 4 timer. Hver hanske drives med 3 AA-batterier (ikke inkl.).

Varmehansker – Finn den beste prisen på Prisjakt

Tilbud og omtaler på Varmehansker. Vi hjelper deg med å finne butikken for Votter & hansker Elektrisk oppvarmede klær

Test av hansker og såler med «varmekabler – Klikk

Keywords: hansker med varme biltema, varmehansker biltema