Fotvarmer biltema

Elektrisk fotvarmer – Biltema.no

Fotvarmer, 4-pakning. 37-162. Temperatur:opptil 45 °C; Varmholding:ca. 5 timer; Lengde:9,7 cm; Bredde:7,0 cm. Finnes på lager i 57 varehus. 4490. Legg til.

Med denne myke og komfortable formsydde varmeposen kan du varme kalde føtter, myke opp stive legger og lindre smerter i føtter og legger. De innsydde varmetrådene fordeler varmen jevnt over hele varmeren, slik at du får en deilig og avslappende opplevelse. Justerbart varmenivå Med fotvarmerens seks varmenivåer finner du enkelt et nivå som passer for deg. Automatisk avstenging og overopphetingsvern Fotvarmeren har en automatisk avstengingsfunksjon som slår av strømmen etter 90 minutter. Varmeputen har også overopphetingsvern. Kan vaskes Fotvarmerens fôr kan tas ut og vaskes for hånd på maks. 30 °C.

Fotvarmer, 4-pakning – Biltema.no

Håndvarmer for engangsbruk, passer i hansken, votten eller lommen. Perfekt til fotturer, skiturer, jakt, fiske og andre fritidsaktiviteter.

Selvklebende fotvarmere for engangsbruk, passer i alle sko og støvler. Perfekt til fotturer, skiturer, jakt, fiske og andre fritidsaktiviteter. Også praktisk å ha i beredskap i for eksempel bilen og hytta om vinteren. Når jernpulveret i varmeren blir utsatt for luft, oppstår det en reaksjon som danner varme i posen. Fotvarmeren holder på varmen i cirka fem timer. Brukt pose kastes i restavfallet.

Varmepose, 4-pk. – Biltema.no

Elektrisk fotvarmer. 299,-. Elektrisk fotvarmer. 84-1577. Elektrisk varmepute. 229,-. Elektrisk varmepute. 84-1580. Elektrisk varmepute. 229,- …

Varmepose, 4-pk.

Håndvarmer, 4-pakning – Biltema.no

Elektrisk fotvarmer utstyrt med seks ulike varmenivåer, innebygd fjernkontroll og automatisk avstenging. Med denne elektriske fotvarmeren fra Menuett er …

Håndvarmer for engangsbruk, passer i hansken, votten eller lommen. Perfekt til fotturer, skiturer, jakt, fiske og andre fritidsaktiviteter. Også praktisk å ha i beredskap i for eksempel bilen og hytta om vinteren. Når jernpulveret i varmeren blir utsatt for luft, oppstår det en reaksjon som danner varme i posen. Håndvarmeren holder på varmen i cirka 8 timer. Brukt pose kastes i restavfallet.

Varmeputer – Biltema.no

Gaven finner du hos Biltema!☺️ Ikke kjøpt gave til mor enda❓ Frykt ikke, ta turen innom Biltema. … Hun trenger absolutt elektrisk fotvarmer!!

Håndvarmer – Biltema.no

Håndvarmer

Elektrisk fotvarmer | Tre ulike varmenivåer | MENUETT – Jula

Elektrisk fotvarmer | Tre ulike varmenivåer | MENUETT | Jula

Myk og deilig fotvarmer med tre varmenivåer, automatisk avstenging (90 min), fjernkontroll med tydelige knapper og LED-skjerm. Fôret i mikroplysj er avtakbart og kan vaskes for hånd.

Elektrisk fotvarmer | Seks ulike varmenivåer | MENUETT

Myke og behagelige mikroplysj-strømper som holder føttene varme i vinter. Utstyrt med seks ulike varmenivåer, automatisk avstenging og innebygd fjernkontroll på strømledningen. Fôret er avtakbart og kan vaskes for hånd.

Biltema Norge – Husk morsdag på søndag! Gaven finner du…

Keywords: fotvarmer biltema