Finn blekkpatroner til skriveren din enkelt og raskt

Et stort antall nettforhandlere tilbyr nå et stort utvalg av leveringsmetoder. Førstevalget av mange er foreløpig pakkebutikken, og da kan du rett og slett stikke innom for de nyinnkjøpte produktene den dagen det passer deg. Leveringsformen er usedvanlig enkel, og ofte den rimeligste formen for frakt.

Et stort antall nettbutikker tilbyr 1-dags levering på flere produkter, men vær forsiktig da det avhenger av at bestillingen blir realisert før en viss tid, slik at de mest sannsynlig kan klare å få bestillingen behandlet før logistikkpersonalet har fri.

En rekke selskaper på nettet tilbyr frakt gratis, men typisk er premisset at du bestiller for en fastsatt pris. Ellers kan den mest prisbevisste fraktformen velges for deg, som ofte – enten du er i nærheten av Silkeborg, Frederikssund eller Bjerringbro – vil innebære å få bestillingen levert til et utleveringssted.

Vi foreslår at du går gjennom nettbutikkens vurderinger

Det er nå veldig smart for folk å finne de beste prisene fra flere internettselskaper, og derfor kunne mange nettbutikker ikke la være å skrive ut prisene på varene – for juniorer, og samtidig også for damer og herrer – betydelig, og gir til og med noen ganger gratis frakt.

På den annen side kan det likevel vise seg gunstig å inspisere noen forskjellige nettlager etter salg før du handler, slik at du garantert får tak i den mest attraktive prisen.

Du bør ikke se bort fra det faktum at når en e-bedrift selger produktene sine til en salgspris som kan virke mystisk rimelig, bør det ofte være et symbol på en uredelig nettbutikk. Kortbestillinger er tross alt en del av en retningslinje, som beskytter deg som kunde mot bedragerske internettselskaper.

Vi anbefaler kortbestilling eller MobilePay. Som en annen løsning bør du benytte deg av en betalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du har tenkt å betale tilbake beløpet over en periode.

Sett på av advokater som er godt kjent med regelverket på området

Før noen bestiller fra en bedrift på nett kan de fra tid til annen gå gjennom nettbutikkens betingelser, men dette er i regelen ikke videre interessant.

Et annet alternativ er å sjekke om nettbutikken er koblet til e-merket, som skal være en pekepinn på at nettbutikken holder seg til de etablerte reglene, og at nettbutikken ofte overvåkes av spesialister som ha nær kjennskap til gjeldende regelverk. Dette er en god sjanse til å bli hjulpet hvis du blir utsatt for problemer som følge av din bestilling.

Et symbol på at e-butikken legger til de etablerte reglene

Trustpilot gir deg ekstremt fordelaktige muligheter til å undersøke meningene til en rekke eksisterende brukere, og derfor er det fornuftig at du undersøker nettbutikkens vurderinger før du fullfører handlen.

Facebook tilbyr deg også permanent stabile løsninger for å få innsikt i internettselskapets troverdighet. I tillegg møter vi en rekke nettbutikker hvor kunder kan skrive en anmeldelse av sin kjøpsopplevelse, som også kan brukes til å få et innblikk i kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av annonser. Vi har samarbeid med et hav av nettbutikker siden vi presenterer produktene deres, og tar provisjon forutsatt at en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører en transaksjon.