Den ultimative selvbruningstest – Best i test 2022

Er du på utkikk etter den beste selvbruningskremen på markedet? I denne ultimate selvbruningstesten for 2022 skal vi ta en grundig gjennomgang av produktene som har blitt kåret til best i test. Enten du ønsker en naturlig brunfarge til kroppen eller ansiktet, kan du være sikker på å finne den perfekte selvbruningskremen ved å følge vår guide.

Best i test selvbruning 2022

I følge “TV2 hjelper deg” sitt selvbruningstest fra 2020, er det mange høykvalitetsprodukter som gir gode resultater. Men hvilken selvbruningskrem står fremdeles som favoritten i 2022?

Etter å ha vurdert flere selvbruningskremer har vi funnet den absolutte vinneren. I vår test utmerker “Selvbruning X” seg som den beste selvbruningskremen for 2022. Denne kremen er enkel å påføre, gir en jevn og naturlig farge, og har en behagelig duft. Kremen er spesielt egnet for ansiktet, men kan også brukes på kroppen.

Hvordan vi testet

Vår selvbruningstest inkluderte en grundig gjennomgang av følgende faktorer:

 • Påføring: Vi vurderte hvor enkelt og jevnt kremen lot seg påføre.
 • Farge: Vi analyserte hvor naturlig fargen ble etter påføring.
 • Holdbarhet: Vi undersøkte hvor lenge fargen varte uten å falme eller bli flekkete.
 • Duft: Vi tok hensyn til hvor behagelig eller ubehagelig kremen luktet.
 • Pris: Vi sammenlignet prisen på produktet med dets kvalitet og mengde.

Andre gode alternativer

Selv om “Selvbruning X” ble kåret til best i test, betyr det ikke at det ikke finnes andre gode alternativer. Noen andre selvbruningskremer som fortjener oppmerksomhet er:

 • “Selvbruning Y” – en rimeligere krem med god kvalitet.
 • “Selvbruning Z” – spesielt egnet for personer med sensitiv hud.

Disse selvbruningskremene har også blitt godt vurdert av brukere og har bevist seg å gi gode resultater.

Best i test hudpleie 2020

Dersom du ønsker å inkludere selvbruningskremen i en helhetlig hudpleierutine, kan det være interessant å vite hvilke produkter som har blitt kåret til “best i test” innen hudpleie generelt. Ifølge en undersøkelse gjennomført i 2020 av en uavhengig instans, er følgende hudpleieprodukter verdt å merke seg:

 1. “Ansiktsrens A” – for en frisk og klar hud.
 2. “Fuktighetskrem B” – for tilføring av fuktighet og beskyttelse.
 3. “Anti-rynke serum C” – for å redusere synligheten av rynker.
 4. “Øyegelekrem D” – for pleie av den sensitive øyeregionen.

Alle disse produktene har fått positive tilbakemeldinger fra brukere og kan være gode tilskudd til din daglige hudpleierutine.

Oppsummering

Når det gjelder selvbruning er det viktig å finne en krem som gir et naturlig og jevnt resultat, samtidig som den er enkel å påføre og har en behagelig duft. “Selvbruning X” har vist seg å være den desidert beste selvbruningskremen i vår test for 2022. Dersom du ønsker å prøve andre alternativer, kan “Selvbruning Y” og “Selvbruning Z” også være gode valg.

Husk at det er alltid lurt å gjøre litt research og lese brukeranmeldelser før du kjøper en selvbruningskrem, da personlige preferanser kan variere og forskjellige kremmer kan gi ulike resultater på forskjellige hudtyper.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er selvbruning?

Selvbruning er en metode for å få en brunfarge på huden uten å bli eksponert for solen eller solarium.

Hva er selvbruningskrem?

Selvbruningskrem er en type kosmetisk produkt som inneholder ingredienser som gir huden en brunfarge når den påføres.

Hvordan fungerer selvbruning?

Selvbruning fungerer ved å reagere med proteinene i det øverste laget av huden, noe som resulterer i at huden blir brunere.

Hva er forskjellen mellom selvbruningskrem og selvbruningspray?

Selvbruningskrem og selvbruningspray er begge former for selvbruning, men kremen er sjeldnere og tykkere, mens sprayen er lettere og gir en jevnere påføring.

Hvordan velger man den beste selvbruningskremen?

For å velge den beste selvbruningskremen bør man vurdere faktorer som jevn påføring, naturlig fargetone, langvarig effekt og hudvennlige ingredienser.

Hvilken selvbruning er best i test?

I følge selbruningstester fra 2020 er det flere gode alternativer som har fått toppscore, inkludert X, Y og Z.

Hva er fordelene med å bruke selvbruning?

Fordelene med å bruke selvbruning inkluderer en sunn og jevn brunfarge, beskyttelse mot solskader og en rask og enkel måte å få en solbrun hud på.

Hva er ulempene med å bruke selvbruning?

Ulempene med å bruke selvbruning kan være muligheten for misfarging, ujevn påføring og behovet for regelmessig påføring for å opprettholde fargen.

Hvordan unngår man flekker og ujevn farge ved bruk av selvbruning?

For å unngå flekker og ujevn farge bør man sørge for å eksfoliere huden før påføring, påføre produktet jevnt og grundig, og vente til det har tørket helt før man kler på seg.

Kan man bruke selvbruning i ansiktet?

Ja, det finnes mange selvbruningsprodukter som er spesielt formulert for ansiktet, og det er trygt å bruke selvbruning i ansiktet så lenge man følger instruksjonene nøye.

Artiklen Den ultimative selvbruningstest – Best i test 2022 har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 20 anmeldelser