Biltema spabad test

Spabad med Wi-Fi, 916 l – Biltema.no

Det gjør du enkelt med en bassengtester eller et testsett. Disse produktene hjelper deg med å kontrollere vannets klor- og pH-verdi. Heve eller senke pH-nivået.

Med et spabad på terrassen eller i hagen har du mange koselige og avslappende stunder å se frem til. Badet har plass til 4–6 voksne og varmer opp vannet til 40 °C.   Enkel montering Ved hjelp av spabadpumpen får du raskt og enkelt spabadet på plass.  Bad året rundt! Takket være pumpens innebygde frostvern kan du bade utendørs året rundt. Frostvernet sikrer at vanntemperaturen holder seg mellom 6–10 grader selv om varmen er slått av. Det forutsetter at pumpen er på, og at du bruker spabadet regelmessig. Hvis spabadet ikke brukes på lengre tid, må det demonteres og oppbevares innendørs. Masserende boblebad Spabadet er utstyrt med det patenterte AirJet™-systemet, som slipper ut boblende stråler gjennom 140 små hull. Stråler som både er varme og masserende. Det gir et deilig avslappende bad. Fjernstyr med Wi-Fi Takket være innebygd Wi-Fi kan du fjernstyre spabadet via en app på mobilen. I appen kan du enkelt starte oppvarmingen, aktivere den energisparende timeren, kjøre vannfilteret og styre massasjesystemet. Praktisk kontrollpanel Spabadet har et digitalt kontrollpanel, med berøringsskjerm, som er beleilig plassert ved bassengkanten. Det gjør at du ikke trenger å stige ut av bassenget for å endre innstillinger. Energisparende oppvarmingssystem Badet har et energisparende timerstyrt oppvarmingssystem med automatisk start/stopp-funksjon. Det gjør at det bruker minimalt med strøm. Rent og trygt Spabadet har integrert vannfiltrering, noe som gjør at vannet alltid holder seg rent og fint. En ChemConnect™-dispenser sørger også for at kloren fordeles jevnt i hele spabadet. Hvis ulykken skulle være ute, er pumpen utstyrt med en jordfeilbryter, noe som gjør at du kan bade trygt uten risiko for elektrisk støt. Viktig å tenke på Frostbeskyttelsessystemet fungerer bare hvis spabadet er på og det oppblåsbare lokket er på. Les alltid bruksanvisningen før bruk, og ta vare på den for fremtidig bruk. OBS! Husk å kjøpe klortabletter, testpinner og doseringsflottør til bassenget ditt!

Spabad, 806 L – Biltema.no

Teststrips, 50-pk … For kontroll av pH-verdi, klorinnhold og alkalitet. Passer til svømmebasseng og boblebad. Viktig å tenke på: … Kjøp & Hent i ditt varehus.

Med et spabad på terrassen eller i hagen har du mange koselige og avslappende stunder å se frem til. Badet har plass til 4–6 voksne og varmer opp vannet til 40 °C.   Enkel montering Ved hjelp av spabadpumpen får du raskt og enkelt spabadet på plass.  Bad året rundt! Takket være pumpens innebygde frostvern kan du bade utendørs året rundt. Frostvernet sikrer at vanntemperaturen holder seg mellom 6–10 grader selv om varmen er slått av. Det forutsetter at pumpen er på, og at du bruker spabadet regelmessig. Hvis spabadet ikke brukes på lengre tid, må det demonteres og oppbevares innendørs. Masserende boblebad Spabadet er utstyrt med det patenterte AirJet™-systemet, som slipper ut boblende stråler gjennom 140 små hull. Stråler som både er varme og masserende. Det gir et deilig avslappende bad. Koselig LED-belysning Spabadet har et innebygd belysningssystem med flerfargede LED-lamper. Disse kan fjernstyres med fjernkontroll og skape vakre lysspill. Det gir en enda koseligere spaopplevelse. Praktisk kontrollpanel Spabadet har et digitalt kontrollpanel, med berøringsskjerm, som er beleilig plassert ved bassengkanten. Det gjør at du ikke trenger å stige ut av bassenget for å endre innstillinger. Energisparende oppvarmingssystem Badet har et energisparende timerstyrt oppvarmingssystem med automatisk start/stopp-funksjon. Det gjør at det bruker minimalt med strøm. Rent og trygt Spabadet har integrert vannfiltrering, noe som gjør at vannet alltid holder seg rent og fint. Hvis ulykken skulle være ute, er pumpen utstyrt med en jordfeilbryter, noe som gjør at du kan bade trygt uten risiko for elektrisk støt. Viktig å tenke på Frostbeskyttelsessystemet fungerer bare hvis spabadet er på og det oppblåsbare lokket er på. Les alltid bruksanvisningen før bruk, og ta vare på den for fremtidig bruk. OBS! Husk å kjøpe klortabletter, testpinner og doseringsflottør til bassenget ditt!

Bassengvedlikehold – Biltema.no

Det kan du gjøre med et frittstående basseng eller et spabad fra Biltema. … Hos oss kan du blant annet kjøpe klortabletter, teststrimler og en …

Kjøpsguide for bassengpleie – kjøp gode produkter for bassengrengjøring Bassengrengjøring og generelt vedlikehold av bassenget er et nødvendig onde for deg som eier basseng. Et basseng som ikke blir vedlikeholdt, er ikke hyggelig å svømme i, og det kan også være helseskadelig. Når du velger rikti…

Teststrips, 50-pk – Biltema.no

26. jan. 2021 — Vurderer å hoppe på Spabad-bølgen og kjøpe meg et Lay-Z-Spa Spabad Riviera til hytta. På Jula selges de for 4000 kr. Vurderer dette badet, …

For kontroll av pH-verdi, klorinnhold og alkalitet. Passer til svømmebasseng og boblebad. Viktig å tenke på:  Strimmelen skal holdes horisontalt når den senkes ned i vannet Strimmelen skal ikke ristes

Basseng – til hagen og uteplassen – Biltema.no

28. feb. 2022 — Skal du bade i utendørs boblebad? Da må du vite dette: Grunnet faren for drukning må ikke barn bruke spabadet uten voksenovervåkning.

Kjøl deg ned i varmen i et basseng fra Biltema. Velg mellom større basseng med stålramme og mindre oppblåsbare bassenger til små barn!

pH/klor testsett – Biltema.no

Tester og tabletter som enkelt måler pH- og klorverdien i basseng eller spabad. PH-verdien skal være 7–7,4, og klorverdien skal være 0,6–1,0 mg/l i et basseng og 1–1,5 mg/l i et spabad. I det venstre vannfylte kammeret legges det en tablett for å måle pH (Phenol Red), og i det høyre en tablett for å måle klor (DPD1). Tablettene løser seg opp og farger vannet. Sammenlign vannets farge med fargeskalaen ved siden av for å finne pH- og klorverdien.

Bunnbeskytter til basseng og spabad – Biltema.no

Bunnbeskytter til basseng og spabad

Erfaring med “billig” Spabad? Lay-Z-Spa – ByggeBolig

Erfaring med “billig” Spabad? Lay-Z-Spa – ByggeBolig

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

7 ting du bør tenke på før du skaffer deg et utendørs boblebad

Utendørs boblebad | 7 ting du bør tenke på før du skaffer deg et | Vi i Villa

Drømmer du om et massasjebad / utendørs boblebad i hagen? Det kan bli fort bli virkelighet, men først bør du tenke gjennom et par ting.

Keywords: biltema spabad test