Biltema jaktradio

31 MHz jaktradio – Biltema.no

Jaktradioen finnes i kundeservice i alle varehusene våre. Pakken inneholder sambandsradio, batteri, lader, adapter, antenne, beltefeste og bruksanvisning.

31 MHz jaktradio

Komradio ProTracker – Biltema.no

Jaktradioen finnes i kundeservice i alle varehusene våre. Pakken inneholder 1 sambandsradio, 1 batteri, 1 lader, 1 adapter, 1 antenne, 1 beltefeste, …

Liten og brukervennlig sambandsradio med de riktige funksjonene. Må kun brukes i Sverige og Norge. Enkel betjening med 2 brytere og 7 knapper, samt separat knapp for skanning/kanalsøk. Tydelig LCD-skjerm. Radioen er vanntett, støvtett og støtsikker. Gir enklere toveiskommunikasjon ved jakt og andre friluftsaktiviteter og innen jord- og skogbruk. Jaktradioen finnes i kundeservice i alle varehusene våre. Pakken inneholder sambandsradio, batteri, lader, adapter, antenne, beltefeste og bruksanvisning. OBS! I Norge kreves det tillatelse.

Komradio ProTracker – Biltema.no

Med denne programvaren kan du programmere eller tilbakestille jaktradioen. OBS! Husk at du må ha tillatelse for å programmere en radio til en frekvens som ikke …

Komradio ProTracker

Programvare ProTracker – Biltema.no

21. sep. 2014 — Kjøpte biltema radioen, og har såvidt brukt den 1 dag på rypejakt med en kompis. Brukte kort antenne og ingen mic/øreplugg. Virker helt grei.

Programvare til kommunikasjonsradio Pro Tracker. Inneholder CD og kabel med USB-kontakt. Med denne programvaren kan du programmere eller tilbakestille jaktradioen.  OBS! Husk at du må ha tillatelse for å programmere en radio til en frekvens som ikke er fri.

Jaktradio fra Biltema – Utstyr – Kammeret.no

En jaktradio og en Sikringsradio av samme merke vil se helt lik ut på utsiden, men er programmert forskjellig. Det vil si at jaktradioen ved enkle grep vil la …

Har noen prøvd jaktradioen til Biltema? http://www.biltema.no/no/Fritid/Jakt/Utstyr/Komradio-ProTracker-49030/ Står at den funker i Norge og Sverige. Står listet en hel haug med frekvenser, men vet ikke hvilke kanaler det er. De har en del ekstra utstyr men ikke ekstra batterier.

Test av Biltema ProTracker jaktradio – Jeger.no

Test av Biltema ProTracker jaktradio | Jaktradio | Jaktutstyr | JEGER.NO

Biltema ProTracker har pilottoner, skanning, scrambler, stemmestyring, FM-radio, og har 14 svenske og 6 norske jaktkanaler ferdig programmert. Jaktradioen overrasker positivt i testen.

Jaktradio-test: Vinneren har alt! – Dagbladet

Test av jaktradioer – Jaktradio-test: Vinneren har alt!

Vi har testet fem aktuelle jaktradioer. Du kan slippe svært billig unna!

Biltema ProTracker Hunting Radio – YouTube

Hvorfor ikke bygge om din jaktradio? – Sikringsradioen AS

Keywords: biltema jaktradio, jaktradio biltema