Biltema beis

Beis – Biltema.no

Arbeid beisen godt inn i treverket. Flere strøk gir mørkere farge. Unngå å male på varme overflater eller i direkte sollys. TERRASSEBEIS V bør ikke tynnes.

Beis

Terrassebeis, 2,5 L – Biltema.no

Beis. AVSNITT 1. Identifikasjon av stoffet/stoffblandingen og av selskapet/foretaket. 1.1 Produktidentifikator. Handelsnavn. Beis. Artikkelnr.

Terrassebeis er en pigmentert, løsemiddelbasert oljebeis, primært for impregnert tre utendørs. Gir effektiv dybdebeskyttelse.  Produktet er basert på silikonalkyd, som har best UV-bestandighet av alle eksisterende alkydoljer, samt på kinesisk treolje, som har best gjennomtrengning og er mest motstandsdyktig mot vann av alle oljer. Terrassebeis er produsert med den beste og nyeste teknologien, bl.a. er det brukt moderne nanoteknikk for å minimere fargeforandringer. Terrassebeis inneholder ingen tensider, noe som ytterligere reduserer risikoen for fuktopptak. Den motvirker sprekkdannelse, blåning og mugg.  Produktet anbefales for utendørs terrasser, hageinnredning og -møbler og ellers der man ønsker transparent beskyttelse uten å bygge opp et fargesjikt. Oljens dype gjennomtrengning gjør produktet ideelt for bruk på f.eks. teak og andre harde eller fete eksotiske treslag. Terrassebeis er også det beste alternativet for maling av tømmerhus, der man vil unngå en overflatefilm som kan krakelere. Bruksanvisning: Underlaget skal være fast, tørt og grundig rengjort, stålbørstet og/eller slipt. Løst, porøst og nedbrutt tre fjernes. Påfør terrassebeis med pensel, dypping eller klut, til underlaget slutter å suge. Etter noen minutter tørkes overskuddet av med klut eller svamp. Etter tørk gjentas behandlingen ved behov. Terrassebeis skal trenge inn i underlaget og ikke danne en film oppå. Det høye tørrstoffet gjør at terrassebeisen ikke egner seg som grunnolje for etterfølgende behandling med maling. OBS! I nneholder tørkende oljer. Risiko for selvantennelse. Filler, polergarn etc. som er brukt, må derfor legges i vann eller brennes.

Terrassebeis V, 2,5 L – Biltema.no

Bygg og maling. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, …

Terrassebeis V, 2,5 L

Mahognibeis, 330 ml – Biltema.no

Mahognibeis, 330 ml

Utendørsmaling – Biltema.no

TIPS: Slik maler du huset selv TEST: Biltemas Fasademaling får toppresultat TIPS: 7 klassiske maletabber du bør unngå TIPS: Slik fjerner du maling

Kun 3 av 46 utendørsmalinger får godkjent i test – Dinside

Best i test av utendørs beis og maling – Kun 3 av 46 utendørsmalinger får godkjent i test

Etter to år i vær og vind er det kun 3 av 46 beis- og malingsprodukter som får godkjent.

Biltema Norge – Treolje som kan brukes på treheller

SIKKERHETSDATABLAD – Biltema

Bygg og maling – Jula

Bygg og maling. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Keywords: biltema beis, beis biltema