Antibac dispenser biltema

Håndsprit – Biltema.no

Effektiv mot bakterier og virus. Beriket med fuktighetsgivende glyserin. Brukes med fordel i influensasesongen, på reiser, etter toalettbesøk, før måltider …

Håndsprit

Automatisk såpepumpe, 300 ml – Biltema.no

Berøringsfri dispenser for hånddesinfeksjon og såpe. Dispensersystemet er basert på en elektronisk sensor som registrerer bevegelse og gir alltid riktig …

Med denne praktiske såpepumpen slipper du å pumpe frem såpen. Bevegelsessensor og automatisk dosering Såpepumpen har en bevegelsessensor som registrerer at du vil ha såpe. Da doserer den automatisk. Det er hygienisk, søler ikke, og det reduserer bakteriespredningen.  Justerbar dosering Såpepumpen har fem doseringsmoduser. Hvis doseringen er for liten eller stor, kan den enkelt justeres til passende mengde. Enkel å fylle på Når det er tomt for såpe, fylles pumpen enkelt ved at du åpner lokket på toppen av produktet, og deretter fyller på med flytende såpe, håndsprit eller oppvaskmiddel.  Batteridrevet Såpepumpen krever ingen avansert installasjon, siden den drives av helt vanlige AA-batterier. Viktig å tenke på Beholderen må ikke overfylles.

Hånddesinfeksjon, 1 L – Biltema.no

Biltema Fredrikstad!! 3 yrs Report … ikke så dumt men er det ikke mer fornuftig å sette opp en dispenser med antibac/desinfeksjon??

Hånddesinfeksjon, 1 L

Rengjøringsservietter, kraftige, 40 stk – Biltema.no

Sleng med en antibac ved siden av, sprit før og etter hanskebruk … men er det ikke mer fornuftig å sette opp en dispenser med antibac/desinfeksjon??

Rengjøringsservietter, kraftige, 40 stk

Antibakteriell gel, 500 ml – Biltema.no

Antibakteriell gel, 500 ml

Antibac berøringsfri dispenser 1stk – Apotek 1

Apotek 1

Biltema Norge – Kjære kunder vi ønsker å forebygge smitte….

Dispenser ANTIBAC berøringsfri | Lyreco®

Keywords: antibac dispenser biltema