4 gode grunner til å lease din nye bil

Mange nettbutikker tildeler i dag et bredt utvalg av leveringsalternativer. Noe av det mest brukte i dag er å få bestillingen brakt til en pakkebutikk, slik at du selv kan hente bestillingen den dagen det passer deg. Frakttypen er derfor usedvanlig rimelig, og mange ganger til og med den rimeligste typen levering.

Du kan også tenke på å få det levert hjem til deg privat eller til jobben din. Fraktalternativet viser seg noen ganger å være litt dyrere, men også veldig enkelt. Den mest prisbevisste leveringsløsningen er uten tvil å hente pakken selv, noe som er avhengig av at du befinner deg i kort avstand fra nettselskapets lokasjon.

Leveringshastighet kan være ganske viktig når du skal bruke produktet umiddelbart, så for det formålet er det fornuftig å sjekke forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

Et stort antall nettforhandlere tilbyr dag-til-dag levering på mange av produktene sine, noe som krever at du bestiller før et bestemt tidspunkt, slik at de kan garantere å få produktet før logistikkpersonalet stenger .

Inntil flere nettbutikker tilbyr gratis frakt, men vanligvis krever dette at du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg må du velge den mest prisbevisste fraktformen, som oftest – uansett om du oppholder deg i nærheten av Esbjerg, Nørresundby eller Skagen – vil være å få varene dine kjørt til et hentested.

Mange internettselskaper tilbyr dag-til-dag frakt

Det er nå ganske smart for kjøpere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) på forskjellige e-selskaper og for så mange internett selskaper har ikke klart å unngå å tvinge salgsprisene på varene sine – for gutter og jenter, og likeledes for menn og kvinner – ettertrykkelig, og til og med noen ganger lovende gratis frakt.

På den annen side kan det være fordelaktig fra tid til annen å inspisere ulike e-butikker etter salg før du gjennomfører kjøpet, slik at du er trygg på å få den beste prisen.

Du må bare huske at når en nettbutikk gir bort produktene sine til en utsalgspris som anses som ufattelig gunstig, kan det ofte være et signal om en bedragersk internetthandler. Å handle med kort er imidlertid omfattet av regelverk som støtter kunden mot svindel på nettbutikker.

Før folk bestiller fra en nettforhandler, bør de virkelig vurdere bedriftens forretningsavtale, men i mange tilfeller er det ikke særlig gøy.

Et enkelt alternativ kan kanskje være å sjekke om nettbutikken er godkjent av e-merket, fordi det lenge har vært en forsikring om at e-bedriften forstår gjeldende danske regler, og at internettvirksomheten nå og da ivaretatt av fagfolk som har kontroll på lovverket. I tillegg gir det deg muligheten til en hjelpende hånd dersom du blir utsatt for dilemmaer i prosessen med handelen din.

Videre er det bra at du er klar over det grunnleggende regelverket som påvirker transaksjonen, f.eks. returretten virksomheten lover. Derfor er det også essensielt at du til enhver tid oppbevarer ordrekvitteringen, slik at du kan vitne om transaksjonen en gang til, uansett om du handler en gave til en dame eller en herre.

Se om nettbutikken er koblet til e-merket

Trustpilot tilbyr et bredt spekter av ærlige sjanser til å se nærmere på mange tidligere forbrukeres vurderinger og vi herved støtte som du gjennomgår nettbutikken nevner før du bestiller.

Facebook genererer tilsvarende utmerkede sjanser til å få innsikt i e-butikkens popularitet. Her ser vi til og med nettbutikker som gjør det mulig å lage en rapport over bestillingsprosessen, som også skal brukes til å veie opp kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi samarbeider med flere nettbaserte virksomheter når vi introduserer virksomhetenes produkter, og tar betaling forutsatt at personen vi videresender fullfører en bestilling.